ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ»

Αγαπητέ σύντροφε Δήμαρχε,

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,,

Θέλουμε με την επιστολή μας αυτή να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα που κάνει ο σύντροφος μας Χρήστος Κορτζίδη,ενάντια στον «Καλλικράτη»

.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να παραβρεθούμε στη συγκέντρωση της Κυριακής 16/5 στο Ελληνικό,γιατί την ίδια ώρα  έχουμε κινητοποίηση – διαμαρτυρία στη Νέα Μάκρη  κατά της δημιουργίας του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό,ένα από τα πιό σοβαρά προβλήματα της Ανατολ.Αττικής.

Στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και ενώνουμε τη φωνή μας ενάντια στο σχέδιο Καλλικράτης ,που  με τη μέθοδο του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» επιβάλλει συνενώσεις δήμων και κοινοτήτων χωρίς τη συμμετοχή και τη  συναίνεση των τοπικών κοινωνιών, που αποσκοπεί στην αυταρχική αναδιάρθρωση της κρατικής διοίκησης χωρίς ουσιαστικάαυτοδιοίκηση ,στη περιστολή του κοινωνικού κράτους και στις μαζικές απολύσεις εργαζομένων και εντάσσεται στο πρόγραμμα σταθερότητας που μας επιβάλλεται από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.

Είμαστε αντίθετοι με το σχέδιο «Καλλικράτης» και καλούμε  τους εργαζόμενους και τους πολίτες να αγωνιστούν με έντονο και μαζικό τρόπο ώστε να μην υλοποιηθεί.

Με συντροφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΑ

Επικεφαλής της Νομαρχιακής Παράταξης

«Συνασπισμός Πολιτών Ανατολ.Αττικής»

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

  • Μαΐου 2010
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • «η αυγή»

  • εκλογές 2009